Elinstallation Stockholm

Behöver ni en elinstallation i Stockholm för hushållsmaskin, elbilsladdning eller någon annan viktig elinstallation i bostaden? I så fall är ni välkomna att kontakta oss på VVK – Värme Ventilation Kyla. Vi är elektriker och VVS montörer i Stockholm som är specialiserade inom ventilation, värme, sanitet och elinstallation i Stockholm.

Vi hjälper alla slags fastighetsägare i Stockholm och fastighetsförvaltare i Stockholm som behöver hjälp med alla slags tekniska funktioner i er fastighet. Vår VVS firma har det som krävs för att erbjuda tjänster för elinstallation i Stockholm, värme, ventilation och kylsystem.

Och behöver ni ett stambyte i er fastighet i Stockholm och badrumsrenovering i Stockholm och köksrenovering så har vi de behörigheter som krävs för vatten- och avloppsdragning och även som elektriker för elinstallation i Stockholm.

Elinstallation Stockholm

Boka elinstallation i Stockholm

Är det så att ni behöver en elinstallation för bubbelbadkar, elinstallation till en poolvärmepump, elinstallation till ny spis eller smarta elinstallationer eller en elinstallation till en badrumsfläkt så kan vi hjälpa er med allt sådant. Vi arbetar mycket med elmatning till fastigheter samt elinstallation för elskåp och erbjuder elinstallation vid nybyggen eller ombyggnationer.

Elservice för privat, BRF och företag:

  • Att göra felsökning av elsystem och som kan vara mer eller mindre omfattande.
  • Att utföra en el utredning om det är så att ni till exempel har ett gammalt elsystem i er fastigeht och vill ta reda om ni behöver en elrenovering.
  • Att ge er åtgärdsförslag om det är så att ni inte är säkra på vad som krävs för att ni ska ha ett så säkert elsystem i er fastighet som det bara är möjligt.
  • Att ge service för er elinstallation, elsystem och allt som har med elen i er fastighet att göra.
  • Att komma ut och programmera elsystemet åt er och serva all el som ni har i fastigheten.
  • Att göra en noggrann idrifttagning som säkerställer att elinstallationen är säker och fortsätter fungera på ett säkert sätt.
  • Så ta kontakt för offert för elinstallation i Stockholm!

Behöriga elektriker

Vi ser till så att elen i er fastighet är säker, med våra tjänster kan ni vara trygga över att elen fungerar precis som den ska. Att ha ett säkert elsystem har blivit allt viktigare eftersom vi ser att de allra flesta har en ökad elanvändning. Processen att komma bort från ett beroende av fossil energi har gjort att alltmer numera går på el, plus att vi har fler apparater som går på el än tidigare. Våra mobiler, datorer, skärmar och TV-apparater och ännu mer gäller det våra elbilar, elcyklar och hushållsmaskiner som går på el ökar tillsammans elanvändningen.

Så är det så att ni har ett gammalt elsystem i era fastigheter så är det säkraste att ta kontakt så kommer vi ut och tar reda på hur säkert elsystemet är. Sedan kan vi ge åtgärdsförslag och också utföra det åt er. Vi kan också ge förslag hur ni kan sänka kostnaderna för er elanvändning och hur ni kan spara el om det är det ni behöver. Vi finns i Stockholm och vänder oss både till företag och privata fastighetsägare.

elektriker stockholm

Vanliga frågor med elinstallationer

Det bästa är att kontakta oss för att få en mer detaljerad offert på kostnaden för jobbet hos er. I regel kostar ett jobb av oss från 450 kr – 750 kr i timmen, men detta beror på hur omfattande jobbet är. Kontakta gärna oss för rådgivning eller offertförfrågan!

Eftersom att följderna kan vara livsavgörande om man inte vet vad man gör så är det alltid bra först rådfråga med en auktoriserad elektriker innan man ger sig på och hanterar el. Är du  osäker kan du alltid kontakta oss. Enklare eljobb kan du göra själv om du har kunskapen. Däremot har du inte lov att exempelvis installera golvvärme, byta ett ojordat uttag till ett jordat eller utföra markarbete med kablar under marken.

Det finns en otroligt bra sida där du som privatperson och företagare kan gratis kontrollera vilken behörighet elektrikern har. Du hittar sidan här Vi på VVK har alla certifikat som behövs och även registrerade hos  Elsäkerhetsverket.

Använd er av rot avdraget!

Du vet väl om att du har möjlighet att använda dig av rot avdraget om du behöver göra en elrenovering i villa, radhus eller lägenhet? Alla privatpersoner som äger sin fastighet, eller lägenhet har rätt till ett rot avdrag vid en renovering, ombyggnation eller tillbyggnad. Med hjälp av rot avdraget kan du sänka arbetskostnaden med så mycket som 50 000 kronor/år och inte mer än tredjedel av arbetskostnaderna när du äger villan, radhuset eller lägenheten.

Så ta kontakt för alla slags elrenovering, så kommer vi ut och hjälper dig. Vi bjuder på offerten så att du får ett bra pris på elinstallation i Stockholm!