Ventilation

Vi hjälper er med ventilation i Stockholm

På VVK är vi stolta över att erbjuda våra kunder den bästa tjänsten inom ventilation i Stockholm och omgivande områden. Vi har lång erfarenhet och expertis inom branschen och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov och förväntningar.

Vi förstår att en effektiv och pålitlig ventilation är avgörande för en bekväm och hälsosam miljö, och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder har det bästa möjliga systemet. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive installation, underhåll och reparation, och vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar som passar alla budgetar.

Vårt mål är att alltid leverera utmärkt kundservice och vi strävar efter att vara en pålitlig och tillförlitlig partner för våra kunder. Vi har en dedikerad och kompetent personal som är utbildad i de senaste teknikerna och metoderna, och vi arbetar tillsammans för att säkerställa att alla våra projekt genomförs snabbt, säkert och effektivt.

Vi är ödmjuka för varje möjlighet att tjäna våra kunders förtroende och vi hoppas att vi kan bli din valda leverantör för ventilation i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina behov och för att se hur vi kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att arbeta med dig.

Inom ventilationsområdet finns det många förbättringar och energieffektiviseringar att göra. Vi tar ansvar för den tekniska driften och vi utför även nyinstallationer. Våra uppdrag är i kommersiella fastigheter samt i bostadshus.

Vi utför:

  • Service av ventilationsanläggningar
  • Byte av fläktar
  • OVK-besiktningar
  • OVK-åtgärder
  • Injusteringar
  • Utredningar
  • Åtgärdsförslag

OVK-besiktning

Vi utför även OVK-besiktning för BRF-er och företag/fastighetsägare.

Ventilation i flerbostadshus