VVS Stockholm

VVS-firma i Stockholm

Är ni fastighetsägare eller med i en bostadsrättsförenings styrelse  på jakt efter en firma som jobbar med VVS i Stockholm? Vi kan hjälpa er med alla slags tjänster för en väl fungerande VVS i Stockholm. VVS står för värme, ventilation och sanitet, alla mycket viktiga delar i ett bra boende.

Vi spenderar alltmer tid inomhus, särskilt barnen vistas mer inomhus än för många år sedan. Närheten till datorer, mobiler, TV-skärmar med mera har gjort det mer attraktivt att vistas hemma än ute. Därför är det så viktigt att ventilationen är så bra som den bara kan, och att värmen är tillräcklig, samt att funktionen med sanitet även fungerar precis som de ska.

VVK Värme Ventilation Kyla är rörmokare i Stockholm och erbjuder våra tjänster för VVS i Stockholm. Hos oss arbetar certifierade VVS montörer som kommer ut och ser till så att ni har ett fungerande VVS i Stockholm. Oavsett om det handlar om ett stor eller liten fastighet i Stockholm som behöver tjänster för VVS, så kan vi hjälpa er med det.

Ventilation i flerbostadshus

Anlita oss för alla slags tjänster inom VVS i Stockholm

Ventilationen

Att ha en bra VVS i Stockholm med en väl fungerande ventilation är kanske en självklarhet. Vi vill ju kunna ha en bra inomhusluft där vi bor eller arbetar. Men även fastigheterna behöver en bra ventilation för att kunna fungera och fortsätta vara bra fastigheter. Utan en tillräckligt bra ventilation kommer fastigheten förr eller senare att drabbas av olika skador såsom fukt, mögel och ha föroreningar i inomhusluften som till och med är skadlig för fastigheten.

Vi är specialister på VVS i Stockholm och kan åtgärda olika problem som fastighetsägare kan ha med fastigheterna. Så ta kontakt med oss så kommer vi ut och ser över er ventilation så att den fungerar som den ska

Andra tjänster inom ventilation som vi erbjuder är:

  • Service av ventilationsanläggningar
  • Fläktbyten för era ventilationsanläggningar
  • Utredningar av era ventilationsanläggningar
  • Åtgärdsförslag för förbättringar av ventilationssystem
  • OVK besiktning i Stockholm, vi utför särskilt många OVK besiktningar i Täby
  • OVK åtgärder i Stockholm
  • Injusteringar av av ventilationssystem
VVS firma i stockholm

Värme

Alla vill ha värme i Stockholm i sin bostad, på kontoret och i skolan. Värme är väldigt viktigt för att vi ska trivas inomhus och kunna fungera, på samma sätt är det även med kyla, eller svalka på somrarna.

Vi på VVK – Värme Ventilation Kyla arbetar med allt detta; värme och svalka inne i fastigheterna och åtgärdar allt som inte fungerar som det ska, eller på de sätt som ni önskar det.

Om ni behöver det kan vi installera luftvärmepump för en miljövänlig uppvärmning i fastigheter i Stockholm. Om ni tar kontakt med oss så kan ni ställa alla era frågor som gäller både energisnål och miljövänlig uppvärmning av fastigheten.

Sanitet

Alla behöver en lösning för sanitet som är hållbar och säker. Till stora delar är det Stockholms stad som ansvarar för alla fastigheters sanitet och att allt fungerar. Det är bra att detta löses genom gemensamma samhälleliga funktioner så att var och en inte behöver uppfinna hjulet på nytt.

Stockholm ser till så att alla har tillgång till rent vatten och sanitet som fungerar för alla slags fastigheter i Stockholm. Vi som är VVS montörer och rörmokare i Stockholm, hjälper er om det är så att ni får problem med stopp i avlopp och andra sanitetsproblem.

Ringer ni oss så kommer vi ut och löser era problem med VVS i Stockholm! Vi är experter på VVS i Stockholm, så kontakta oss för en kostnadsfri offert!

När behöver man anlita VVS-montör?

Vi hjälper er med installation och reparation av VVS-anläggningar i byggnader och fastigheter. T ex värmeanläggningar i from av värmepumpar, pannor. Men även element och ventilationer eller fläktar. Det kan även vara så att man behöver göra en OVK-besiktning vilket vi gladerligen hjälper till med.

Är det något som berör inomhusklimatet dvs ventilationen eller värmen, eller vattnet i form av avlopp eller vatten in till fastigheten så kan vi hjälpa er!

Vad kan man göra själv?

Det som inte kräver omfattande jobb eller speciella verktyg brukar vara en bra förhållningslinje.

Många undrar om man kan byta ut och ansluta en ny tvätt- eller diskmaskin själv. Svaret är delvis ja, så länge det finns rätt uttag med jordad eluttag eller stickkontakt. Rätt uppsatt och fungerande vattenledningar för både inkommande och utgående vatten (avlopp). Du bör inte dra egna och nya vattenledningar, vilket kan komma och skada fastigheten. Det är något vi hjälper till med om du exempelvis vill ha en smart lösning för tvättmaskinen.

Byta ut blandare är ett vanligt exempel på något man kan göra själv. Däremot så är det inte helt lätt utan rätt verktyg och kunskap.

Om du någonsin känner dig osäker kan du alltid kontakta oss för rådgivning och hjälp!