Kyla

På VVK har vi en passion för att leverera de bästa kylsystemen i Stockholm och omgivande områden. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en pålitlig och effektiv lösning som möter deras behov och förväntningar.

Vårt erfarna team har den kunskap och kompetens som krävs för att designa, installera och underhålla kylsystem av högsta kvalitet. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster, inklusive design, installation, underhåll och reparation, och vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar som passar alla budgetar.

Vi förstår att en pålitlig och effektiv kylning är avgörande för en bekväm och säker miljö, särskilt i tider med höga temperaturer. Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunders kylsystem fungerar optimalt och att de har en säker och pålitlig lösning.

Vårt mål är att alltid leverera utmärkt kundservice och vi strävar efter att vara en pålitlig och tillförlitlig partner för våra kunder. Vi har en dedikerad och kompetent personal som är utbildad i de senaste teknikerna och metoderna, och vi arbetar tillsammans för att säkerställa att alla våra projekt genomförs snabbt, säkert och effektivt.

VVK har genom åren specialiserat sig inom området komfortkyla i kontorslokaler. Vi gör förstudier med utredningar och därefter noggrant underbyggda åtgärder.

Vi utför:

  • Installation kylsystem
  • Komfortkyla från energibrunnar
  • Återladdning av energibrunnar från frånluft alt. från kylmaskiner som finns i t.ex. kyldiskar
  • Inreglering av kylsystem
  • Kylbesiktningar
Bild på en man som jobbar med ventilation